Академик продаде първите „Златна членска карта 2023“ и по този начин сформира отбор от приятели за развитието на детския футбол в града на Щастливеца. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на Клуба.
Инициативата бе обявена в края на 2022 година и за няколко часа са продадени 11 карти. Емил Перушанов изказа благодарност подкрепили поредната инициатива за развитието на детския спорт в Свищов и увереност, че последователите ще се увеличават.
Актуално Свищов припомня: На 29 декември Академик обяви за продажба – „Златна членска карта 2023“.
Тогава президентът на „студентите“ коментира: „В Академик не само мислим как да развиваме футбола в региона, но имаме и големи мечти. Да станем водеща школа за развитие на таланти в Централна Северна България е една от тях. И докато мечтите са безплатни, за развитието на любимата игра са необходими много средства“. Той припомни, че през последните 3 години стотици хиляди бяха инвестиране в подобряване на инфраструктурата на клуба на „студентите“. Бе построено модерно изкуствено игрище с осветление, а в момента се прави основен ремонт на съблекалните към него. Този проект е на обща стойност над 100,000 лв, като нямаше как да се осъществи без помощта на съграждани, във финалната фаза на реализацията.
Златната членска карта на „Академик“ е на стойност 100 лева на месец срещу, които притежателите получават и предимства освен удовлетвореността, че помагат на любимия отбор.
За заявки на „Златна членска карта 2023“, моля пишете ни на ОФИЦИАЛНАТА ФЕЙКБУК СТРАНИЦА НА КЛУБА или чрез контактната форма на уебсайта www.akademik.bg

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.