Академик привлече 19-годишен полузащитник от Ботев (Пловдив). Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на УС на клуба.

Силният трансфер става дни преди подновяването на втория дял от първенството. „Студентите“ привлякоха разтрогналия с пловдивския Ботев полузащитник Даниел Гичев.

Гичев е родом от Пловдив, на 19 години и продукт на школата на „канарчетата“, където винаги е бил сред основните играчи. През миналия сезон младият плеймейкър игра за дубъла на пловдивчани, където взе участие във всички 32 срещи във втория ешалон. Има и един мач за първия отбор на Ботев в Ефбет лига.

В отбора на Академик Гичев ще подсили халфовата линия и ще даде повече опции на треньора Георги Онов в средата на терена, като се очаква младокът да дебютира още тази събота в контролата срещу дубъла на варненския Черно Море.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.