В петък Академик играе шести мач от предсезонната подготовка, съобщиха от клуба.

На 28 юли, петък от 18 часа на Градския стадион „студентите“ приемат дубъла на Етър в единствената си домакинска среща.

Тогава ще бъде представен официално отбора за стартиращото на 12 август първенство на Северозападна Трета лига. Също в петък ще бъде представен и новият екип на отбора, с който футболистите ще играят официалните си мачове.

До момента Академик има три победи и две загуби в изиграните мачове. Последната среща е на 5 август.

Актуално Свищов припомня, че „студентите“ ще използват мачова и тренировъчна екипировка на немския гигант Пума. Това е поредна крачка към модернизирането на клуба и поставянето на нови стандарти.
Част от отборите, които се обличат с Пума са: Манчестър Сити, Милан, Борусия Дортмунд и много други от световния елит. От българските отбори с екипи от този производител първенството започва ЦСКА София.
По-рано от клуба обявиха, че „студентите“ използват професионалния пакет услуги на световния бранд Polar – Polar Team Pro.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.