Академик представи резервния екип на основния отбор за сезон 2023/2024, съобщиха от клуба.

Тази година „студентите“ ще бъдат облечени от немския гигант Пума.

Фланелката е от висок клас и е произведена с технология, която извлича потта от кожата на футболистите и я запазва суха и комфорта от носенето на фланелката се запазва.

С такава технология са произведени и екипите на участниците в Шампионска лига – Манчестър Сити, Милан, Борусия Дортмунд и други.

Резервният екип ще бъде черен с бели елементи.
Представителният екип е в светло-синьо, което прави невъзможно използването на бял цвят като основен при втория.

Това открива нови възможности пред клуба, да модернизира своята визия и да добави черния цвят към своето облекло, подобно на официалните дрехи за пътуване, осигурени от партньори на клуба.

Орнаментите по екипа наподобяват стрелки сочещи нагоре, подчертавайки намеренията на клуба да продължи своето развитие във всяко направление.

Логото е обработено в бяло за да запази присъствието на белия цвят по резервния екип, както и да се онагледи синхрона между двата контрастни цвята.
Фланелките ще бъдат пуснати за предварителна поръчка по-късно през месец август с възможност за персонализация на име и номер, уточниха от клуба.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.