Академик поздрави Локомотив (Горна Оряховица) за влизането във Втория ешалон на българския футбол. Това стана след победата на железничарите срещу дубъла на Ботев (Враца), пише страницата на клуба във фейсбук.

ДО ръководството, футболистите и феновете на
ФК “Локомотив” (Горна Оряховица)

Уважаеми приятели от ФК “Локомотив” (Горна Оряховица),

От името на всички в Академик (Свищов) искаме да изкажем нашите най-искрени поздравления за великолепното постижение – спечелването на Северозападната Трета лига и вашата промоция във Втория ешалон на българския футбол! Това е вълнуващ успех, който отразява не само вашето постоянство на зеления терен, но и непрекъснатата ви ангажираност към играта и феновете.

През целия сезон показахте силни игри и целеустременост, като се борихте честно и спортсменски за постигането на този успех. Вашата заслужена промоцията в лигата на професионалистите са плод на мнoгoгодишен труд, правилна работа и планиране. Пожелаваме ви много успехи в предстоящите предизвикателства и вярваме, че ще продължите да представлявате с гордост цветовете на ФК “Локомотив” и да радвате вашите фенове.

Желаем ви още много поводи и футболни моменти за радост и гордост!

С най-добри пожелания,

Емил Перушанов
Председател на УС на “Академик”
Oт името на oтбора и феновете на
“Академик” (Свищов)

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.