Днес треньорите Виктор Владимиров и Виктор Пенев проведоха тренировка с деца от трета и четвърта група от ДГ “ Радост“, който се превърна в истински спортен празник, видя Актуално Свищов.

Ръководството на детското заведение посрещна изключително радушно треньорите. Директорът Силвия Иванова и учителите приветстваха идеята на Академик за съчетаване на физическа активност и забавление.

Треньорите предадоха уроци по футбол на малчуганите по най-съвременни методи, използвани във водещите школи. Деца и треньори много бързо се сприятелиха, а малчуганите с удоволствие очакват следващите посещения на треньорите от клуба.

Преди Великден треньорите на ДЮШ Академик проведоха тренировки и в останалите детски заведения от града. При затопляне на времето тренировките във всички детски градини ще продължат. В ДГ „Радост“ тренировките ще бъдат два пъти седмично.

Актуално Свищов припомня, че от 2021 година треньори от клуба провеждат уроци в училища и детски градини. Това е част от политиката на настоящия Управителен съвет на ОФК Академик за развитието на футбола и детския спорт в община Свищов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.