СУ „Димитър Благоев“ бе домакин на футболен турнир, организиран от треньорите на ОФК Академик. Класовете от начален етап премериха сили, научиха важни техники и уроци и се забавляваха много. На победителите им предстоят нови двубои.
Академик гостува на най-голямото училище в града на Щастливеца, популяризирайки най-популярния спорт. Треньорите предадоха уроци по футбол на ученици от началния етап по най-съвременни методи, използвани във водещите школи и прилагани в ДЮШ Академик. Децата имаха възможност да си тестват уменията, като празникът завърши с интересни игри, с много усмивки и забавления.

    • Актуално Свищов припомня, от 2021 година треньори от клуба провеждат уроци в училища и детски градини. Това е част от политиката на настоящия Управителен съвет на ОФК Академик за развитието на футбола и детския спорт в община Свищов

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.