СУ „Цветан Радославов“ бе домакин на футболен турнир, организиран от треньорите на ОФК Академик. Класовете от начален етап премериха сили, научиха важни техники и уроци и се забавляваха много. На победителите им предстоят нови двубои. Това ще стане следващата седмица на финален турнир, който ще се проведе на терена на „Академика Спорт“.
Академик гостува гостува в СУ „Цветан Радославов“, популяризирайки най-популярния спорт. Треньорите и футболистите Виктор Пенев, Виктор Владимиров и Момчил Тодоров предадоха уроци по футбол на ученици от началния етап по най-съвременни методи, използвани във водещите школи и прилагани в ДЮШ Академик. Децата имаха възможност да си тестват уменията, като празникът завърши с интересни игри, с много усмивки и забавления.

Актуално Свищов припомня, от 2021 година треньори от клуба провеждат уроци в училища и детски градини. Това е част от политиката на настоящия Управителен съвет на ОФК Академик за развитието на футбола и детския спорт в община Свищов .

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.