Треньорите и футболистите на Академик Виктор Владимиров и Виктор Пенев, организираха истински футболен празник за ученици от СУ „Николай Катранов“, видя Актуално Свищов.
Академик гостува на едно от най-големите училища в града на Щастливеца, популяризирайки най-популярния спорт. Треньорите предадоха уроци по футбол на ученици от началния етап по най-съвременни методи, използвани във водещите школи. Децата имаха възможност да си тестват уменията, като празникът завърши с интересни игри, с много усмивки и забавления. Заниманията бяха изгледани от директора на гимназията Генади Иванов, приятел на Академик, футболен фен и люботел спортист, както и от старши треньора на Академик Роман Тафраджиев.
Актуално Свищов припомня, че от 2021 година треньори от клуба провеждат уроци в училища и детски градини. Това е част от политиката на настоящия Управителен съвет на ОФК Академик за развитието на футбола и детския спорт в община Свищов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.