Треньорите и футболистите на Академик Момчил Тодоров и Виктор Пенев, организираха истински футболен празник за малчуганите от трета и четвърта група на ДГ „Васил Левски“, видя Актуално Свищов.
Академик гостува в поредна детска градина, популяризирайки най-популярния спорт. Треньорите предадоха уроци по футбол на малчуганите по най-съвременни методи, използвани във водещите школи. Децата имаха възможност да си тестват уменията, като празникът завърши с интересни игри, с много усмивки и забавления.

Актуално Свищов припомня, че от 2021 година треньори от клуба провеждат уроци в училища и детски градини. Това е част от политиката на настоящия Управителен съвет на ОФК Академик за развитието на футбола и детския спорт в община Свищов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.