Академик пуска свободен вход за дербито на Северозападната Трета лига срещу Локомотив (Горна Оряховица). Това съобщиха за Актуално Свищов от управата на клуба.

Първите два отбора в класирането се срещат още в първия кръг от пролетния полусезон, като залогът е битката за първото място, даващо промоция в професионялния футбол.

От ръководството на Академик призовават всички граждани и гости на Свищов да заповядат в събота, 24 февруари да подкрепят отбора.

От клуба съобщиха и голямата новина – пускат свободен вход за мача за всички зрители. Освен това ще бъде разиграна томбола и ще има още една голяма изненада за всички дошли да подкрепят любимия отбор, която ще бъде съобщена в дните преди дербито на Северозапад.

Последната контрола на „студентите“ водени от Георги Онов е срещу дубъла на Черно море (Варна) – 17 февруари от 14 часа на Стадион „Академик“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.