Академик стартира серията приятелски срещи преди началото на пролетния полусезон с победа над отбора на Локомотив (Русе) с 5:3.
На мокрия терен на градския стадион в Свищов, двата отбора изиграха приятна за окото среща, с множество положения пред двете врати. Това бе и дебютен мач на треньора Роман Тафраджиев начело на „студентите“.
Приятелската среща е част от подготвителния план за предстоящия полусезон и целта бе да се провери моментното състояние на футболистите.
Треньорът даде възможност на всички играчи от групата да вземат участие и използва срещата да пробва различни тактически постройки.
Отборът продължава да се подготвя в домашни условия, като предстоят още пет проверки преди началото на срещите от редовния сезон на Трета лига.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.