Нова загуба записаха свищовските „студенти“, този път от лидера на Северозападна трета лига – „Локомотив“ /Горна Оряховица/, съобщи официалната страница на клуба в социалната мрежа фейсбук. Гостите показаха, че неслучайно са водач в групата и не изпуснаха инициативата през целия мач.
Спокойствието и дългите разигравания на „железничарите“ дадоха резултат в 37-мата минута, когато след пробив през лявото крило и последвало успоредно на гол линията центриране, се стигна до гола в първото полувреме, който бе отбелязан на опразнената врата.
Домакините от Свищов се опитаха да вдигнат оборотите и да върнат попадението през втората част, но неуспяха да сътворят нищо по-опасно. За сметка на това умората си каза думата и в заключителните минути на мача, гостите от Горна Оряховица успяха да отбележат нови два гола. И така след 90 мин игра на градския стадион в Свищов, „Академик“ – „Локомотив“ /Г. Оряховица/ 0:3
Емил ВЕСЕЛИНОВ

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.