24-ма играчи картотекира Академик в Зоналния съвет на БФС за стартиращия утре пролетен дял на първенството Трета Северозападна лига, Това съобщиха за Актуално Свищов от клуба. Старши треньорът Росен Илков ще разчита в шампионата на: Александър Стоянов, Александър Господинов, Александър Миланов, Беркант Реджеб, Божидар Матеев, Василен Йорданов, Виктор Копоев, Виктор Владимиров, Георги Гечев, Георги Йорданов, Димитър Велизаров, Димитър Костадинов, Ивайло Данаилов, Иван Ганев, Лилиян Маринов, Мартин Илиев, Никола Борисов, Николай Димитров, Пламен Павлов, Пресиян Петков, Радослав Атанасов, Росен Серафимов, Симеон Бойчев, Христо Кичков. Най-млад играч е Радослав Атанасов (16 г.).
Утре Академик гостува на Вихър Славяново. По-рано в интервю за Актуално Свищов треньорът на Академик коментира: „Очаквам изключително тежък мач. За мен най-важното е, те да проявят характер – предвид лошия терен, който ни очаква там и определено негостоприемния отбор на Славяново – в основата на доброто представяне ще бъде битката и желанието за победа. Това искам да виждам. Ясно е, че ще има много технически брак предвид терена и противника. Може би футболните достойнства малко ще отстъпят пред мъжеството и борбата“.
Капитанът на отбора Иван Ганев от своя страна заяви: „Мога да уверя феновете на Академик, че абсолютно всички в отбора са мотивирани за един много тежък мач, който ще бъде повече битка, по-малко футбол. Футболът ще бъде по-малко, битката ще бъде по-вече. Абсолютно всички са готови да влязат много здраво в мача и се надяваме да спечелим“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.