В интересен за наблюдаване, динамичен и равностоен двубой Академик и фаворитът в този мач, отбор на Локомотив (Мездра), разделеха точките на градския стадион в Свищов.

През първото полувреме превес имаха „студентите“, които създадоха няколко добри положения пред вратаря на гостите. Свищовлии владееха топката повече и контролираха събитията на терена. Гостите имаха една опасност в 35-та минута, дошла след контраатака и неразбирателство в отбраната на домакините.

През второто полувреме, мачът бе напълно равностоен, като и двата отбора имаха по едно добро положение за промяна на резултата. Първо гостите в 60-та минута, след изпълнение на ъглов удар и последвало меле, можеха да отбележат, но ударът на играчът на Локомотив бе спасен от Виктор Владимиров. За Академик далечен удар в 72-та минута бе спасен след невероятна проява на вратаря на гостите. Така резултатът се запази до края на срещата.

Въпреки нулевото равенство, многобройните зрители, дошли да подкрепят своите любимци, могат да бъдат доволни от показаното на терена, ставайки свидетели на една мъжка битка за всяка педя терен.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.