Поради контузия до края на полусезона за Академик няма да играе Александър Миланов. Това съобщи за Актуално Свищов Росен Илков, старши треньор на „студентите”.
Три-четири месеца са необходими за възстановяването на Алекс след разтягане на сухожилие. Добрата новина е, че не се налага операция, уточни треньорът. Той няма да разчита за предстоящата среща и на Лилиян Маринов, който напуска отбора временно по лични причини. По-рано стана ясно, че 18-годишният Пламен Павлов напусна Академик, където игра повече от година след успешни проби в гръцкия Кавала.
В събота, 10 септември от 17 часа Академик приема отбора на Партизан (Червен Бряг) в кръга на Трета Северозападна лига. Билетът е три лева, а от днес стана ясно, че могат да се купят и ВИРТУАЛНИ БИЛЕТИ.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.