На 1 юни община Свищов зарадва най-малките си жители с подаръци, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината.
На Международния ден детето община Свищов зарадва най-малките си жители с подаръци. Всяка от детските градини получи играчки, а за всичките 830 деца бе подготвено индивидуално пакетче с лакомства и сок. Голямата и изключително приятна изненада както за малчуганите, така и за техните учителки бе организираното посещение на 3D филмите: „Великото пътешествие“ и „Робинзон Крузо“.
Успоредно с инициативите, организирани от Община Свищов, всяка детска градина отбеляза Деня на детето с много и разнообразни игри, и забавления. На празничния ден не бяха забравени и украинските деца настанени на територията на Община Свищов. Те също получиха от името на общинското ръководство вкусни лакомства и подаръци.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.