Общинското ръководство изненада малчуганите с играчки, сладки изкушения и кинопрожекция в Свищов. Това съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината.

Коледа е най-вълшебното време от годината и е сред важните моменти в живота ни. Всеки от нас е запазил топли и незабравими спомени от детството си – снегът, ваканцията и празничната украса на къщата, подаръците под елхата, сурвачките… и трепетът от очакването на добрия старец.

В навечерието на светлите коледно-новогодишни празници, общинското ръководство зарадва най-малките с кинопрожекцията „Забравената Коледа“, в края на която малчуганите, с радостни възгласи, посрещнаха Дядо Коледа, който им носеше много подаръци.

В последните години в нашата община една идея се превърна в традиция – белобрадият старец да подготвя за всяка детска градина по два чувала – единият пълен с чудесии, изработени през годината в работилницата на елфите и джудженцата, а вторият преливащ от подаръци и лакомства и искрени пожелания за здраве и щастливо детство от кмета на общината. В изтичащата седмица близо 800 подаръчни пакетчета, пълни с шоколадови лакомства и сладки изкушения намериха своя път към детските ръчички, а всяка ясла, градина и филиал към детска градина получиха огромна купчина с играчки.

Коледния дух е вече в Свищов. Весели празници!