Спомоществователи на Академик, които са бивши възпитаници на Школата, зарадваха децата от Детско-юношеската школа с нови тренировъчни пособия, потници и десетки топки, научи Актуално Свищов.
Поръчката е на стойност над 4,000 лева. С нея се обезпечава част от тренировъчния процес на свищовските младежи. Тя е част от стратегията на ръководството, следвана последователно от началото на 2020 година, и приятелите на Клуба да осигурят всички необходими инструменти за провеждане на професионални и модерни тренировки и футболни срещи. Осигурява се и задоволяване нуждите на ДЮШ Академик в момент на увеличаване броя на желаещите да тренират, млади „студенти“.
Новите придобивки вече са в клуба и влязоха в употреба на една от днешните тренировки. Предстои и втора партида от пособия да акостира на стадион „Академик“. Тя е насочена към обезпечаването на по-специфични аспекти от тренировъчния процес и индивидуална подготовка, за извличане на максимален игрови потенциал от младите таланти на терена.
Актуално Свищов припомня, че по-рано през лятото, клубът се сдоби с втора камера за тактическо видеозаснемане на срещите от най-ново поколение. Тя също отиде за нуждите на ДЮШ и ще позволи на треньорите да извлекат максимални резултати от работата си с подрастващите.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.