71-годишна жена от София е загинала при катастрофа между лек автомобил и влак, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.

Произшествието е станало в събота около 14,00 ч. на жп прелез между селата Русаля и Дичин, регулиран със светлинен и звуков сигнал. По първоначална информация произшествието е настъпило между лек автомобил Рено, управляван от 71-годишна от София и бърз влак, движещ се по направление София – Варна, управляван от 50-годишен машинист от с. Раданово.

В резултат на това на място е загинала водачката на лекия автомобил. Машинистът и помощникът му са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

По случая е започнато досъдебно производство.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.