Традиционният камерен концерт от празниците „Свищовски лозници“ се проведе в града на Щастливеца, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината.
В Художествена галерия „Николай Павлович“ се проведе традиционният камерен концерт, по повод празниците „Свищовски лозници“. Водещ на събитието бе Невена Самоковлиева, която увлекателно въведе присъстващите зрители в света на музиката. Тя представи на публиката и първата изпълнителка.
Шестгодишната цигуларка Калина Борисова разтопи сърцата на всички присъстващи със своята нежна, но уверена усмивка и любов към музиката, а нейното чудесно изпълнение бе прелюдия към впечатляващия спектакъл „Малко музикално шоу“.
Разнообразието от музикални стилове, включващо оперети, канцонети, филмова музика и арии от известни опери бе наистина един микс от музикални преживявания, които бяха представени с лекота и ефирност от Рада Тотева (сопрано), която е солист на Софийската опера и балет, и пианистката Мариана Мирчева, която след дълги години работа в страната и чужбина, в момента участва в обучението на млади певчески таланти.
Спектакълът, който бе една вълнуваща история за любовта, завърши с бурни аплодисменти и цветя за трите дами, които по своеобразен и уникален начин подариха на публиката частичка от своето усещане за класическата музика.