14-годишно момиче е било блъснато на пешеходна пътека в Габров, предаде БНР. Шофьорът на автомобила напуснал местопроизшествието, но по-късно е бил установен от полицията. Участъкът на инцидента е един от рисковите за пешеходците в града.

Шофьорът, напуснал произшествието, след като ударил дете на пешеходната пътека, е 59-годишен мъж. Той е установен от полицията два часа след инцидента, станал вчера в късния следобед. Пострадалото 14-годишно момиче е било откарано в болницата от своя баща. Детето е с контузия на десен лакът и е освободено за домашно лечение.

Това е пореден пътен инцидент с пешеходец в района на спортния комплекс „Христо Ботев“ в Габрово, където тренират деца и младежи от клубовете. Треньорът на пострадалото момиче поиска участъкът на пешеходната пътека на бул. „Априлов“ да бъде обезопасен.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.