Неправоспособен водач, с нерегистриран автомобил е блъснал полицейска кола, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново. Пострадали няма.
Произшествието е станало вчера около 13,30 ч. в с. Коевци. По първоначална информация товарен автомобил «Форд», без поставени регистрационни табели, управляван от 52-годишен неправоспособен от с. Върбовка и трима пътници, и лек автомобил, собственост на ОДМВР – В. Търново, управляван от 51-годишен служител на РУ – Павликени в зоната на тесен участък, регулиран с вертикална маркировка водачът на товарния автомобил не пропуснал, движещият се по път с предимство лек автомобил и го е ударил челно. Пътувалите в двата автомобила са с натъртвания и охлузвания и след преглед са били освободени за домашно лечение. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни. Произшествието е обработено по административен ред.
Срещу водача на товарния автомобил е образувано бързо производство за управление на нерегистриран автомобил.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.