Днес в залата на карате клуб Алеко се проведе изпит за степен “КЮ”, на който се явиха 51 от децата на клуба, видя Актуално Свищов. 16 деца защитиха 7-мо КЮ ( оранжев колан), 26 деца 8-мо КЮ (втори жълт колан) и 9 деца 9-то КЮ първи жълт колан!
Поздравления за младите възпитаници на Марин Маринов и Верони Маринов. Изпитът наблюдаваха с интерес освен родители на младите спортисти и заместник-председателят на ОбС-Свищов Валери Николов и съветниците Екатерина Романова и Ивелин Петров, който от няколко месеци тренира при колегата си Верони Маринов.
Изпитът се проведе от 4-членна комисия от каратисти с черен колан – Марин Маринов, председател и членове Верони Маринов, Стефан Петков и Надежда Славкова. Изпитите преминаха в динамична обстановка, като младите каратисти в началото се притесняваха от взискателните погледи на оценяващите. В крайна сметка успехът, който се измерва не само с повишаване степента на Кю-то, но най-вече с това, че успяха да победят себе си, овладявайки емоциите си.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.