50-годишна жена блъсна полицейска патрулка на служебния паркинг на РУ – Горна Оряховица, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.

На 02 май около 13:30ч. на служебен паркинг на районното управление в железничарския град 50-годишна жена извършва маневра движение назад с лек автомобил Ваз без да се убеди че пътят зад превозното средство е свободен, и блъска служебен полицейски автомобил.
На същата дата около 16:50ч. след получен сигнал на телефон 112 в с. Виноград е установен неправоспособен 35-годишен водач, който при управлението на мотопед Пиаджо веспа се блъска в дърво, поради несъобразена с пътните условия скорост. Дрегерът отчита 0,50 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Водачът е настанен за наблюдение в МОБАЛ гр. В. Търново с диагноза травма на черен дроб.
И двете произшествия са обработени по административен ред.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.