50-годишен мъж е загинал при пожар, пише вестник „Борба“. Сигнал за инцидента е получен на 17 ноември в 14,37 ч. в оперативния център във Велико Търново. В злополучния ден край къщата на улица „8-ми март“ в Горна Оряховица минал приятел на стопанина, който често го навестявал и забелязал, че от помещенията излиза пушек. Мъжът незабавно алармирал пожарната.
Когато пристигнали огнеборците, открили в една от стаите овъгления труп на обитателя. Спасителните екипи установили, че при пожара са се стопили връзките на бойлера, който е изтекъл, а водата е потушила огнището, което само тлеело. Пламъците са унищожили домашно имущество, мебели, бяла и черна техника.
Предполага се, че загиналият е заспал с неизгасена цигара, която е предизвикала огнената стихия. На мястото на инцидента е пристигнала и оперативна следствена група от районното управление в Горна Оряховица. Причините за трагедията са в процес на установяване.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.