С апел за помощ в борбата с рака за Емилия, се обърна нейната дъщеря Александра
Александрова.

„Здравейте мили хора,
казвам се Александра и съм дъщеря на Емилия. Обръщам се към вас в търсене на подкрепа и помощ за спасяването на моята прекрасна майка, тя е на 48 години от град Свищов.

До този момент се стигна след дълго обикаляне по различни доктори в страната, в опит да се разберем срещу какво трябва да се бори.

Майка ми вече не разполага с такова време и лечение трябва да се предприеме незабавно. Болките се увеличават с всеки изминал ден. Специалистите в България откриха огнище на плоскоклетъчен карцином като следствие от рак на маточната шийка от предишно лечение от преди три години, който смятахме за победен, както и я уверяваха през цялото време. Процесът е доста напреднал с обхващане на опашната кост и причинява вторични злокачествени новообразувания в дебело черво, черен дроб, налично е и огнище в лявата гърда.

Възможностите в за терапия в България са твърде ограничени и в най-прав текст бяхме посъветвани да търсим помощ другаде.

Надеждата ни в момента е в лечение в Турция. В момента предстоят да бъдат направени още изследвания и прегледи при онколог, онкохирург в болница Медикал Парк Коджаели.
Силно се надявам прогнозите там да са по-добри! Надявам се и на Вашата помощ за скъпоструващото и животоспасяващо лечение! Благодаря на всеки откликнал!

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut
ТУК

Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG31BUIN95611000706950
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Емилия Иванова Алексиева