43-годишна жена пропадна в асансьорна шахта в старата столица днес, пише вестник Борба. Инцидентът се случил около 14:00 ч. в сграда на улица „Ален мак“ срещу частния център по хемодиализа.

Съоръжението се сгромолясало, докато жената била вътре, поради скъсване на едно от въжетата, служещи за безопасно експлоатиране на кабината между етажите.

След подаден сигнал на телефон 112 на мястото пристига екип на Центъра за спешна помощ във Велико Търново. Съдействие в изваждането на жената от шахтата оказали асансьорни техници. Медиците транспортирали пациентката в Спешно отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“. Там установили, че е с фрактура на таза. Приета е в отделението по ортопедия, предстои да й бъде извършена операция.

За случая е уведомена полицията в областния град.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.