Лек автомобил, в който са пътували трима възрастни и две деца, се е преобърнал на пътя Русе-Бяла, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Русе. Сигнал за инцидента, станал в участъка между Иваново и Две могили, е постъпил около 13:15 часа в РУ – Бяла.

На място полицаите са установили, че при ясно време, суха пътна настилка и добра видимост, лек автомобил „Фиат Пунто“, управляван от 42-годишна жена, е напуснал пътното платно вдясно по посока на движението си и се е преобърнал в крайпътни храсти.

Извикани са екипи на пожарната, които да обезопасят колата, и на Спешна помощ. На място медиците са прегледали всички пътници, като единствено в болница е била откарана жена на 65 г., пътувала на задната седалка. След преглед тя е била освободена в добро състояние. На водачката е съставен акт по чл.20, ал.1 от ЗДВП. Пробата за алкохол е показала отрицателен резултат.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.