Младият специалист Георги Онов е новият треньор на Академик. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.

Онов акостира в града на „стоте първи неща“ от пловдивския Ботев, където е бил треньор в школата, а след това и помощник на първите треньори на „канарчетата“.

За кратко е бил и треньор в Дания преди да се завърне отново в Ботев (Пловдив). Онов е млад треньор с модерни методи на работа и налагащ новите тенденции в развитието на най-популярната игра.

С назначаването на Онов ръководството на Академик се надява да продължи възходящата линия на развитие на отбора и налагането на модерна визия и методи на работа, коментира Перушанов.

Дебютът на Георги Онов ще е още този вторник, когато “студентите” посрещат отбора на Локомотив (ГО) в областен финал от турнира за купата на АФЛ.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.