Сериозни санкции наложи Дисциплинарната комисия към Зонален съвет на БФС във Велико Търново след отминалия 24-ти кръг от първенството на Северозападна Трета лига, пише Борба.

Общо 38 футболисти са с предупреждения заради получени жълти картони, други седем ще почиват принудително този уикенд.

Аут за по един мач са: Мартин Димитров от „Боруна“, Стефан Гинчев от ОФК „Павликени“, Ивайло Тодоров от „Локомотив“ (Г. Оряховица), Дейвид Симеонов от „Партизан“ (Червен бряг), Кристиан Аначков от „Ювентус-95“ (Малчика), Асен Медведев от „Левски 2007“ (Левски) и Антон Петров от ФК „Дреновец“. Вратарят на „Локомотив“ (Мездра) Цветелин Ставрев е без права за следващите два мача. В следващите три помощник-треньорът на „Етър ВТ“ Иван Петков няма да е на резервната скамейка на дубъла на „виолетовите“ и е глобен 250 лева след инкасиран червен картон при гостуването на „Боруна“ в Царева ливада. 287 лева глоба ще плати горнооряховското „Локо“ заради използвани от агитката пиротехнически средства при гостуването в Павликени на едноименния тим. З75 лева е общата глоба на „Боруна“ след домакинството на „Етър ВТ2“.

Санкционирани са и двама треньори на юношески отбори.

Ивайло Кунчев няма да води младшата възраст на „Ботев“ (Враца) в следващия кръг и е глобен 62 лева. Финансовата санкция на старши треньора на младшата възраст на ОФК „Янтра 2019“ (Габрово) – Петър Кръстев, е 50 лева.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.