Бързо производство е образувано срещу 37-годишна жена за кражба. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Русе.

За извършеното от нея престъпление е сигнализирано във Второ РУ на 16 март т.г. Потърпевшият мъж е заявил в полицията, че 37-годишната жена е гостувала в жилището му в Русе и след като тя си е тръгнала той е установил липсата на златен ланец с тегло около 105 гр.

Служители на Второ РУ са издирили жената и тя доброволно им е предала вещта, станала предмет на посегателство. В хода на изясняване на случая полицаите са установили още, че тя е направила опит да заложи златния ланец в заложна къща в близост до дома си.

Случаят е документиран като е образувано бързо производство по описа на Второ РУ, за извършено престъпление по чл. 194, ал. 1 от НК.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.