Мартин Давидов е на 36 години. От раждането си до 5-годишен живее в Дом за сираци. После получава шанс от съдбата да има свое истинско SOS-семейство – любяща майка, трима братя и три сестри.

До 13-годишен живее в защитено жилище в Трявна, а след това и във Велико Търново. В SOS Детски селища намира освен дом и истинско семейство с подкрепа, да преследва мечтите си.

На 17 години Мартин напуска старата столица и оттогава досега живее и работи в София, където създава собствено семейство. Днес е горд баща на 6-годишно момиченце – Ема, което учи да вярва в доброто и да обича живота.

Мартин не се отказва и от най-голямата си мечта – да се занимава с музика. Създава авторски песни, не престава да твори.

14-годишен прави първата си песен с приятели от квартала. “Всичко беше на шега, но се оказа, че хората почнаха да харесват музиката ни”, разказва за Актуално Свищов 36-годишният мъж. Първата песен се казва “Черно”, втората, която е актуална и до днес е “Яко парти”.

В момента Мартин работи на две места и така събира пари, за да прави музика. “Занимаваме се със скечове в Тик Ток с моя най-добър приятел по прякор Гадината, който е 31 години”.

“За нас музиката е всичко. Ние го правим за кеф, удоволствие, забавляваме се. Специално за мен е хоби. От малък ми беше мечтая и аз някой ден да започна, да се занимавам с музика. Аз работя на ОМВ бензиностанция на Люлин тунел и на бензиностанция ЕКО, Ботевградско шосе вече 10 години. Гадината работи в Мола в магазин за Дрехи. Не искам да казвам кой мол, за да не го издавам, нали е с маска и е хубаво да не го знаят къде е, че много хора това чакат”, споделя още Мартин.

Мартин и Гадината имат 300 000 последователи в Тик Ток и са актуални в тази платформа. Съвместно с Владо правят музика вече 3 години. Заедно имат 4 песни, а в момента подготвят други три.
Александър ШАБОВ

Ако желаете може да ни намерите в
Tik Tok: drugite.music
Youtube: Drugite
Tik Tok: Marto G
Youtube: Marto G

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.