Пореден приятел, се присъедини към семейството на Академик и ще помага чрез инициативата „Златна карта“ 2023. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на ОФК Академик.
Най-новият член на групата „Златна Карта 2023“ е магазин „Габи“!
Местното добре заредено магазинче „Габи“ са дългогодишни приятели, но от вчера вече и официално се застъпват за развитието на футбола в града, подпомагайки школата на Академик чрез членската карта.
Магазинът се намира на улица „Патриарх Евтимий“, срещу терена с изкуствена настилка

Инициативата „Златна карта“ стартира в края на 2022 година и е част в постоянната кампания на клуба „Един за всички, всички за Академик“, целяща развитието на детския футбол и спорт в Свищов и налагането на ДЮШ във водеща в региона. До момента всички средства отиват за окончателното приключване на ремонта на новите съблекални.
Академик продължава да набира членове, защото по изчисления на клуба са необходими около 45 члена, за да стане самостоятелно издържаща се школа!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.