Нов член, се присъедини към семейството на Академик и ще помага чрез инициативата „Златна карта“ 2023. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на ОФК Академик.

Поредният решил да отдели лични средства за благородната кауза е свищовлията Ивайло Иванов, който от дълги години живее в София.

Ивайло е съсобственик на левскарския сайт Gerena.bg, собственик на фейсбук страницата Свищов Спорт и от 1988 година е фен на Академик.

„Благодарим на Ивайло за личния пример и му желаем успехи във всички начинания, като го приветстваме в нашето голямо семейство“, коментира Перушанов.

  • Инициативата „Златна карта“ стартира в края на 2022 година и част в постоянната кампания на клуба „Един за всички, всички за Академик“, целяща развитието на детския футбол и спорт в Свищов и налагането на ДЮШ във водеща в режиона. Всички средства сега отиват за окончателното приключване на ремонта на новите съблекални. Там са похарчени грубо 22 хиляди лева, като разчетът е, че ще са необходими поне още 5 – 7 хиляди лева за довършителните дейности. Цифрите са закръглени, защото добри хора продължават да помагат – кой с материали, кой с труд и това няма как да се измери точно. Остават мебелите, батерии, санитарии, довършителни работи…
    Академик продължава да набира членове, защото по изчисления на клуба са необходими около 45 члена, за да стане самостоятелно издържаща се школа!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.