24-ма футболисти изведи днес старши треньорът Росен Илков за първата тренировка на Академик преди началото на сезона в Трета Северозападна лига, видя Актуално Свищов. Шестима са новите играчи, които до началото на август ще пробва в отбора Илков. Петима са новите играчи от юноши младша възраст, които ще тренират с основния отбор на „студентите”. Както писахме трима са напусналите – Лилиян Маринов е на проби в Етър (ВТ), а Росен Серафимов и Симеон Бойчев са приети за студенти във Варна и Пловдив.
Първата тренировка бе наблюдавана от фенове и родители на футболисти. От утре тренировките са сутрин от 9,30 часа и след обяд. Осем контроли ще играе отбора до края на юли. Тренировките са открити за фенове на отбора, както и за футболни „специалисти”.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.