Активни членове в кампанията „Златна карта“ 2023 към момента са 24, съобщиха от ОФК Академик.

Огромни благодарнасти, към всички, които се включиха. Съвсем скоро ще пристигнат анцузи и шалчета, раздаваме картите и работим активно да сме си взаимно полезни. Продължаваме да набираме членове, защото по наши изчисления имаме нужда от около 45 члена, за да станем самостоятелно издържаща се школа.

  • Всички средства сега отиват за плащане на материали и труд за новите съблекални. Там са похарчени грубо 17 хиляди лева, като разчетът е, че ще са необходими поне още 15 хиляди лева за довършителните дейности. Цифрите са закръглени, защото добри хора продължават да помагат – кой с материали, кой с труд и това няма как да се измери точно. Остават мебелите, батерии, санитарии, довършителни работи…

Предлагаме видео от състоянието на съблекалните към момента. Виждат се огромният прогрес и качество на изпълнението. Нещо започнато като проект на доброволци е на път да се превърне в бижуто на ДЮШ Академик. Всичко това, благодарение на всички вас, които помагате и приемате каузата ни като лична.
Огромни благодарности и продължавайте да творите добро!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.