23 точки за час разгледаха на днешното си редовно заседание Общински съвет – Свищов. Само по три от тях се получи дискусия. Останалите 20 минаха без всякакво обсъждане и дебат в пленарна зала. По традиция най-активен бе Ивелин Петров, който взе и по трите дискутирани теми. До трибуната в залата на местния парламент се престраши да стигне и Валери Николов.
Иначе на днешното заседание за първи път от години представители на медиите бяха помолени да напуснат залата. Това стана след традиционното закъснение в началото на сбирката на градските първенци.
Същинската работа започна след 14,20 часа. В 14,50 часа по искане на съветниците от ГЕРБ бе дадена 15-минутна почивка, която също по традиция на местния парламент продължи 20 минути.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.