Кандидатът за кмет от народната коалиция Стефан Проданов посети посолството на Израел в България и връчи писмо, в което изразява дълбоки съболезнования и загриженост относно последните терористични атаки, извършени от Хамас в Израел, довели до огромен брой жертви.

Писмото гласи:

До Н. Пр. г-н Йосеф Леви Сфари,
Посланик на Израел в България
10.10.2023 г.

Ваше превъзходителство,

Бих искал да изразя своите дълбоки съболезнования и безкрайно възмущение след последните терористични атаки, извършени от Хамас в Израел. Загубата на над 1200 невинни човешки живота и страданието, което тази ситуация предизвика, са неописуемо тежки и напълно неприемливи! Този акт на насилие и кръвопролитие представлява трагедия за всички нас, които тъжим за мира и стабилността в региона.

Свищовлии разбираме значението на сигурността и мира за Израел и неговите граждани. Времената на нападения и несигурност са тежки за целия свят, и ние изразяваме нашата солидарност с израелския народ и правителство в тези трудни моменти.

Като кандидат за кмет на Свищов и като гражданин на България, аз настоятелно призовавам за решение на конфликта и диалог между всички страни в региона. Само чрез сътрудничество и разбирателство може да се намери пътя към трайния мир и стабилността, които всички желаем.

Нека нашите мисли и молитви бъдат с тези, които страдат и са загубили близки в този тежък момент!

С най-дълбоко уважение,
Стефан Проданов, stefanzasvishtov@gmail.com
Кандидат за кмет на Свищов
Местна коалиция ПП-ДБ, СДС, ВМРО-БНД, Ние идваме

 

До 15 октомври гласувайте в анкетата ни: За кого ще гласувате на 29 октомври за кмет?

Гласът може да дадете ТУК

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!