20-годишен младеж обърна по таван шофирания от него автомобил „Ауди“ на Северната скоростна тангента в посока „Ботевградско шосе“, пише Дир.бг.

За инцидента съобщи във Facebook Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики. По думите ѝ в колата е имало голямо количество балони и бутилки с райски газ, както е видно и от снимките към публикацията ѝ във Facebook.
При инцидента няма пострадали, освен младия шофьор, който се е оплакал се от болки в тялото и е откаран в ИСУЛ за преглед. Няма информация да е тежко пострадал, съобщи NOVA.

На място са изпратени екипи на Спешна помощ. Там са и полицейски екипи, които регулират трафика, като движението се осъществява в едната лента.

Инцидентът се случва на фона на очакван за шеста поредна вечер протест след като 18-годишният шофьор Адриан Антонов връхлетя с колата си върху 22-годишния Явор Стоянов и 24-годишната Ана Мария Милчева, които вследствие на удара загинаха. Исканията на протестиращите са спешни мерки срещу войната на пътя.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.