Дрогирано момиче на 18 години се блъсна с колата си в стена на къща в центъра на Ямбол, предаде БНТ. Няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Живеещите в близост до катастрофата се страхуват за живота си.
Катастрофата е станала към 9.30 ч. в понеделник на една от най-натоварените улици в Ямбол. В близост до катастрофата има училище, магазини и болница. При инцидента освен шофьорката в автомобила са пътували и още двама непълнолетни. По неясни причини колата е напуснала пътното платно и се врязала в стена на заведение за бързо хранене.
Това не е първата катастрофа в този участък. Според живеещите в района от май месец са станали поне 4 произшествия.
Хората се страхуват да излизат от домовете си и да се движат по тротоара. Те настояват да бъдат предприети мерки.
По случая с катастрофата е образувано досъдебно производство, а живеещите на улицата ще подадат сигнал до общината, за да бъдат взети мерки за обезопасяване на критичния участък.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.