18-годишен „юнак“ без книжка помля в нощта срещу Стефановден две коли и гаражна врата в Лясковец, пише https://times.bg/. Екшънът се разиграл около 2 часа сутринта срещу 27 декември на ул. „Стойчо Куртев“ в градчето, става ясно от социални групи във Фейсбук. Младежът, който според коментарите във Фейсбук, шофирал пиян зад волана, помел с аудито си двата паркирани автомобила и избягал от местопроизшествието. В мрежата коментират, че ударените автомобили са Опел и Фолксваген Поло, като за щастие в този час на денонощието няма пострадали.
Беладжията бил заловен два часа по-късно, като е установено, че е 18-годишен и няма свидетелство за правоуправление. Дрегерът обаче не отчел употреба на алкохол след толкова време.
От полицията коментираха, че произшествието ще бъде обработено по административен ред.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.