Възпитаниците на ДЮШ Иван Сандулов и Анатоли Димитров записаха дебют в мъжкия отбор на Академик. И двамата са на 16 години и титуляри в Академик младша възраст, като играят и в старшата. По време на вчерашния мач за Купата на АФЛ на “студентите” записаха категорична победа с 6 на нула с Павликени, Сандулов и Димитров получиха шанс от треньора Радостин Александров и граха в основния отбор.

Бях развълнуван и малко притеснен, сподели за Актуално Свищов Иван Сандулов, който е ученик в Търговската гимназия. Анатоли коментира, че е щастлив от дадения му шанс да играе в основния отбор, допълвайки – чувството да играеш за основния отбор е уникално . Анатоли Димитров е ученик в СПГ “Алеко Константинов”.

Актуално Свищов припомня: Избрания в началото на 2020 година Управителен съвет на ОФК Академик провежда политика за развитие на Детско-юношеската школа на клуба. Работи и за развитие на футбола и масовия спорт в града и региона.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.