Правещият силни мачове с екипа на Академик и радващ със своето постоянство, Юзджан Алиманов, получи пета поредна повиквателна за лагер-сбора на Националния отбор на България, съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.
Юзджи ще вземе участие в „Турнир на талантите“ – проекто национален отбор (родени 2009г.), организиран от БФС и провеждащ се в периода 18 – 21 май. Срещите се играят на Националната футболна база в „Бояна“, София.
Писмото с повиквателната бе получено миналата седмица в офисите на ОФК Академик и е признание както за таланта на младия футболист, така и за работата на треньорите в школата. Това е пета повиквателна за Юзджи, който е основна част от проекто-националния отбор за своята възраст и няма пропуснат сбор.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.