Много интересна среща изиграха децата от Футбол 11/U13 при гостуването си на Севлиево днес. Двата отбора поделиха точките и завършиха при резултат 2:2, пише https://akademik.bg/.

След колебливо начало на мача домакините от Севлиево успяха да поведат в резултата. При 1:0 завърши първата част.

Веднага след подновяване на мача домакините успяха да удвоят преднината си и направиха резултата в мача 2:0. Въпреки това нашите деца не се предадоха и продължиха да търсят попадение. В средата на полувремето бе отсъден пряк свободен удар за Академик. Зад топката застана Ефе Ахмед, чийто удар бе неспасяем за вратаря на домакините и малките „студенти“ се върнаха в мача.

В даденото от съдията продължение след отлична атака на Академик, проведена като по учебник, с едно докосване и двойно във финалната фаза, Ивайло Учанов се озова на стрелкова позиция, като нападателят на свищовлии не сбърка, оформяйки крайния резултат с красив гол за 2:2.

След този мач играчите на Красимир Корсачки остават в подножието на върха и в битката за първото място, няколко кръга преди края на шампионата.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.