Над 12 500 лева събра кампанията „Един за всички, всички за Академик“ за по-малко от три месеца. Това отчете пред Актуално Свищов – официален медиен партньор на клуба Емил Перушанов, президент на Академик.
Общо от билети за полусезона – виртуални и на входа на стадиона постъпленията са 5300 лева. 2662 лева са постъпленията от билетите, продадени в интернет и 2661 лева на вход.
455 са постъпленията от продажбата на фенски шалчета, които са дарение на клуба.
Отделно в кампанията са се включили и спомоществователи, събраните пари от дарения за ремонта на съблекалнята при игрище „Академика Спорт“ са 7 595 лева. Освен публичните отчети на събраните средства – контрол се осъществява и от родители на деца, възпитаници на ДЮШ Академик.
Ремонтът на съблекалнята ще струва около 18 000 лева, а до момента са похарчени около 6 000 за труд и материали.
Към момента е излят бетон, сложени са допълнителни седящи места около игрището „Академика Спорт“. Чистено и изрязвано е вече няколко пъти. Ремонтирана е ел. инсталацията на игрището, както и грубите ремонтни дейности, таван, стени, ВиК, сменен е стъклопакетът. Предстоят подмяна на плочки, подове, душове, мивки, тоалетни, врати, бойлери, мебели и медийно оборудване.
Кампанията „Един за всички, всички за Академик“ стартира в края на август по идея на родители и възпитаници на Академик. Тя е малка част от усилията на ръководството на клуба за превръщането на детската школа във водеща в региона.
Сн.: архив Актуално Свищов


 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.