100 грама задържана дрога и 7 арестувани за ден при спецоперация на територията на област Велико Търново е равносметката, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в старата столица.
Междинни резултати от специализирана полицейска операция. Над 100 грама канабис и марихуана иззеха служители на ОДМВР – В. Търново в хода на специализирана полицейска операция за противодействие разпространението, държането и употребата на наркотични вещества, проведена по указание на главния секретар на МВР и под наблюдението на Окръжна прокуратура. Задържани са 7 лица. Образувани са 4 бързи и 5 досъдебни производства.
Установени са две лица, обявени за издирване от Германия. В едно от проверяваните жилища освен наркотични вещества са намерени  и иззети револвер и 8 ловни патрона.
Проверени са 34 райони около учебни заведения и жилища. Операцията продължава и днес.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.