10 глоби и един акт е равносметката за свищовски полицаи за часове на пътя Плевен – Бяла, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.
Специализирана полицейска операция по метода «широкообхватен конторл» се проведе вчера по главен път I-3 (Плевен – Бяла). Проверени са 30 автомобила, от които 22 товарни и 2 автобуса, и 31 граждани. Съставен е един акт и са наложени 10 глоби по фиш. Операцията е реализирана с участието на служители от РУ – Свищов.
Иначе през денонощието полицейските патрули в област В. Търново са проверило общо 588 граждани, от които 115 за употреба на алкохол и 409 автомобила, от тях 71 товарни и 2 мотоциклета. Заснети са 117 видеоклипа за скорост. Равносметката: съставени са 32 акта и са наложени 161 глоби по фиш.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.